DELL INSPIRON 3531 la 1149lei

Specificatii:

Tip procesor:Intel ® Celeron ® Dual Core N2830 cu 2 nuclee

Frecventa procesor:2160 MHz, Cache:1024Kb

Capacitate memorie:4 GB DDR3 1600 MHz

Capacitate stocare:500 GB SATA

Caracteristici display: 15.6 inch HD LED Rezolutie:1366 x 768

Tip memorie video:Integrata Intel HD Graphics

Difuzoare integrate:stereo Waves MaxxAudio, microfon: integrat

Camera WEB:HD 720P

Cititor de carduri:SD,SDHC,MS,MS - Pro

Retea:-

Wireless:802.11 b/g/n

Baterie:Li Ion 4 Celule

Sistem de operare:Microsoft Windows 8.1 64 bit

Greutate:2.12 Kg

Porturi: HDMI:1, USB 2.0:2, Audio:1

Garantie: 24 luni

Producator: DELL

Noul sistem Inspiron 15 are doar 1 inch grosime si incape usor in geanta de voiaj atunci cand plecati in calatorie. Capacul si suportul pentru maini sunt texturate pentru aderenta.

Avand procesor Intel® Celeron® rapid si eficient, aplicatii Windows 8.1, cautare inteligenta Bing si altele, acest laptop va permite sa va indepliniti usor sarcinile.

Bateria rezistă suficient cât să renunţaţi la vizionarea filmului oferit în avion, să vă retuşaţi prezentarea şi să adormiţi pe muzica preferată, având o autonomie de funcţionare de până la 6,25 ore

Tastatura numerică de 10 taste simplifică gestionarea foilor de calcul şi echilibrarea bugetelor.

Vizualizare îmbunătăţită Afişaj minunat: lăsaţi-vă captivaţi de ecranul WLED de 15,6 inchi datorită rezoluţiei HD (1.366 x 768) şi contrastului puternic oferit de tehnologia TrueLife.

Hard disk uriaş: stocaţi ore întregi de emisiuni TV, muzică şi filme pe hard diskul de 500 GB disponibil.

Cititor gata de utilizare: nu găsiţi cablurile camerei? Încărcaţi fişierele media direct de pe cardul camerei cu ajutorul cititorului de carduri de stocare 4 în 1 integrat.

Porturi practice: conectaţi laptopul la un televizor sau monitor HD cu ajutorul portului HDMI 1.4 pentru a vă bucura de o experienţă şi mai impresionantă de cinematograf la domiciliu. Sau conectaţi la laptop playere MP3, camere, unităţi de stocare externe şi altele prin intermediul celor două porturi USB 2.0 disponibile. Reţineţi că laptopul Inspiron 15 nu are unitate optică, port Ethernet sau conectivitate Bluetooth.

Creat pentru condiţii reale, ca în viaţă. Ne dorim să vă îndrăgiţi noul PC ani la rând. De aceea testăm fiabilitatea laptopurilor Inspiron nu doar în condiţii uşor de anticipat, ci şi în situaţii neprevăzute.

Rezistenţă la căldură: de la vestiare la automobile încuiate, testăm rezistenţa laptopurilor Inspiron expuse pe termen scurt unor condiţii extreme de căldură, de până la 65 °C/149 °F.

Balamale de încredere: testăm balamalele laptopului Inspiron pentru a ne asigura că rămân la fel de strânse şi după 20.000 de deschideri şi închideri ale capacului.

Taste de succes:: testăm tastele cel mai des utilizate să reziste fără probleme la 10 milioane de apăsări, iar butoanele touchpadului, la 1 milion de apăsări. Puteţi să scrieţi un întreg roman.

Butoane rezistente: indiferent pentru ce setaţi butoanele de alimentare şi multimedia, le-am testat pe toate să reziste la până la 40.000 de apăsări.

Rezistenţă la răsucire şi rotire: poate am exagerat, dar vă putem confirma că, şi după peste 25.000 de răsuciri ale bazei şi capacului unui laptop Inspiron, piesele din interior sunt perfect protejate.

Potrivire perfectă: probabil nu veţi ajunge niciodată să scoateţi şi să reintroduceţi de 30 de ori bateria laptopului Inspiron, dar să ştiţi că am verificat inclusiv acest lucru, pentru liniştea dvs.