ACER ASPIRE ES1 la 1499lei

Specificatii:

Tip procesor:Intel® Pentium® Quad-Core N3540 cu 4 nuclee

Frecventa procesor:Max 2660 MHz, Cache:2048Kb

Capacitate memorie:4 GB DDR3 1600 MHz

Capacitate stocare:1000 GB SATA

Caracteristici display: 17.3 inch HD+ LED Rezolutie:1600 x 900

Tip memorie video:Dedicata NVIDIA GeForce GT 820M 2Gb

Difuzoare integrate:stereo High Definition Audio, microfon: integrat

Camera WEB:Acer Crystal Eye

Unitati citire/scriere:DVD RW

Cititor de carduri:SD,SDHC

Retea:10/100/1000

Wireless:802.11 b/g/n

Bluetooth:4.0

Baterie:Li Ion 4 Celule

Sistem de operare:Linux

Greutate:3.00 Kg

Porturi: HDMI:1, LAN RJ-45:1, USB 2.0:2, USB 3.0:1, Audio:1

Garantie: 24 luni

Producator: ACER

Caracteristici speciale:Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor.

Laptopurile din seria Aspire ES reprezintă companionii ideali pentru muncă şi joacă. Cu funcţii unice precum software-ul Acer BluelightShieldTM şi unitatea optică opţională compatibilă M-DISC™*, seria Aspire ES vă permite să fiţi permanent pregătit de muncă şi de joacă. Precision Touchpad şi Acer Chiclet Keyboard nu vă lasă să rataţi nimic.

Privitul la ecran vă oboseşte ochii? Seria Aspire ES este prevăzută cu Acer BluelightShield TM pentru reducerea oboselii ochilor datorată ecranului cu 4 moduri inteligente. O unitate de disc optică integrată opţională este compatibilă M-DISC™* şi vă permite să vizionaţi, să partajaţi şi să vă salvaţi datele cu uşurinţă.

Atingeţi, trageţi cu degetele, derulaţi şi măriţi sau micşoraţi pe toată durata zilei cu Precision Touchpad. Tehnologia de respingere a palmei şi caracteristica de apropiere a degetelor pentru mărire vă oferă un control permanent. Tastatura Acer Chiclet Keyboard oferă o lungime ideală a cursei şi un feedback tactil solid, pentru o experienţă fiabilă şi de mare sensibilitate.

Modelele din seria Aspire ES sunt construite pentru muncă şi distracţie. Porturile USB 3.0 şi HDMI sunt poziţionate convenabil, în spatele dispozitivului, iar un ecran LCD TFT HD CineCrystal cu iluminare de fundal cu LED-uri arată senzaţional oriunde. Aparenţele nu sunt totul; procesorul Intel QuadCore vioi şi 4 GB de memorie vor asigura energia pe toată durata zilei.

Aspire ES1-711 iese in evidenta datorita design-ului sau unic si racoros, FlowCurve. Touchpad-ul de mare precizie este optimizat pentru acuratete si sensibilitate. Difuzoarele optimizate livreaza continut audio de calitate, facilitand un sunet surprinzator de clar.

Hard disk uriaş: stocaţi ore întregi de emisiuni TV, muzică şi filme pe hard diskul de 1000 GB disponibil.

Cititor gata de utilizare: nu găsiţi cablurile camerei? Încărcaţi fişierele media direct de pe cardul camerei cu ajutorul cititorului de carduri SD integrat.

Laptopul Aspire ES1-711 vine cu o tastatura de dimensiuni mari, cu toate porturile de conectivitate necesare. Puteti sa va gestionati fisierele catre alte device-uri mai repede datorita port-urilor USB 3.0 care sunt de pana la 10 ori mai rapide decat generatia precedenta.