Acer Aspire i5-5200U la 1699lei

Specificatii:

Tip procesor:Intel® Core™ i5-5200U

Frecventa procesor:Max.2700 MHz, Cache:3072Kb

Capacitate memorie:4 GB DDR3 1600 MHz

Capacitate stocare:500 GB SATA

Caracteristici display: 15.6 inch HD LED Rezolutie:1366 x 768

Tip memorie video:Dedicata NVIDIA GeForce 2Gb

Difuzoare integrate:stereo High Definition Audio

Camera WEB:Acer Crystal Eye HD

Cititor de carduri:SD

Retea:10/100/1000

Wireless:802.11 b/g/n

Bluetooth:4.0

Baterie:Li Ion 6 Celule, Autonomie de lucru:Pana la 7 ore

Sistem de operare:Linux

Greutate:2.5 Kg

Porturi:HDMI:1, Iesire audio:1, RJ-45:1, USB 2.0:2, USB 3.0:1, VGA:1

Garantie: 24 luni

Producator: ACER

Procesoarele Intel® Core™ din a cincea generatie - Broadwell inglobeaza un nou standard de performanta si versatilitate, fiind potrivite pentru cel mai aglomerat si rapid stil de viata. Procesoarele Intel® Core ™ i5 permit un nou val de inovatii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor, si comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate si de securitate ale afacerii dumneavoastra, avand capacitatea de a se andoca wireless.

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a, a 4-a si a 5-a i5 si i7.

Acest dispozitiv subtire si usor de manevrat, reprezinta un partener ideal pentru a merge oriunde si pentru a lucra oricand. Datorita autonomiei de 7 ore a bateriei, puteti ramane conectat intreaga zi. Iar cu AcerCloud™ ramaneti in legatura cu tot ce aveti nevoie, in mod automat. Seria E va permite sa faceti mai multe si sa calatoriti mai departe cu o singura atingere.

Touchpad-ul de mare precizie si tastatura chiclet sunt concepute special pentru a imbunatati precizia si viteza.

Indiferent daca va jucati, inregistrati o melodie sau vizionati un film, afisajul cu LED-uri de inalta definitie si caracteristicile grafice va imbunatatesc fiecare experienta multimedia. Alegeti una dintre culorile vii dar sofisticate, pentru a va lumina lumea.